Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g1000g600kcal100g43g3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1200g3961kcal24g36g420g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Mantelilastu (A la meira)400g2400kcal96g26.4g216g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g16433kcal660g216g1458.4g0g
Valittu annoskoko3480g8217kcal330g108g729.2g0g
Annoskoko puolitettuna1740g4108kcal165g54g364.6g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231