Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1335g227kcal5.3g33.4g8g9.3g
Tomaatti 534g122kcal3g18.4g1.6g7.5g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g267g163kcal29.4g10.4g0.5g3.7g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g668g200kcal6.7g40.1g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g534g908kcal101.5g0g53.4g0g
Lihaliemikuutio Kania21g49kcal2.4g2.6g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g3402kcal299.8g221.4g136.4g45g
Valittu annoskoko3480g1701kcal149.9g110.7g68.2g22.5g
Annoskoko puolitettuna1740g850kcal75g55.4g34.1g11.3g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391