Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit446g580kcal13.4g8.9g58g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1249g4247kcal174.9g0g387.3g0g
Broilerinfilee (Snellman)1785g1481kcal292.7g30.3g17.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g12617kcal962g78.4g926.2g0g
Valittu annoskoko3480g6309kcal481g39.2g463.1g0g
Annoskoko puolitettuna1740g3154kcal240.5g19.6g231.6g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231