Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g1600g2640kcal320g0g160g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1200g288kcal21.6g36g6g22.8g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Margariini 80% keskiarvo80g568kcal0.2g0.2g64g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)400g660kcal12g16g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g8420kcal712.8g123.6g580.8g52.4g
Valittu annoskoko3480g4210kcal356.4g61.8g290.4g26.2g
Annoskoko puolitettuna1740g2105kcal178.2g30.9g145.2g13.1g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461