Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 2677g2245kcal488.5g0g29.4g0g
Pekoni rasvainen 375g1409kcal45g0g138.7g0g
Sipuli 107g32kcal1.3g5.1g0.2g1.8g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g27g2.7kcal0.4g0g0.2g22.8g
Kananmuna kuoreton 295g420kcal36.8g0.9g30.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g8219kcal1144g12g397.4g49.2g
Valittu annoskoko3480g4110kcal572g6g198.7g24.6g
Annoskoko puolitettuna1740g2055kcal286g3g99.4g12.3g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900