Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1440g553kcal14.4g99.4g2.9g36g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400g1282kcal107.1g0g95.8g0g
Riisi, keitetty, suolaa 600g822kcal14.6g181.4g1.7g5.5g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g400g1000kcal76g0.1g88g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g400g480kcal13.6g14.4g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g8561kcal458.6g653g457.2g87.4g
Valittu annoskoko3480g4281kcal229.3g326.5g228.6g43.7g
Annoskoko puolitettuna1740g2140kcal114.7g163.3g114.3g21.9g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431059