Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1350g518kcal13.5g93.1g2.7g33.7g
Nauris 270g74kcal2.7g11.3g0.8g5.1g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos90g648kcal0.5g0.5g72g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton180g288kcal14.4g7.2g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6960g3256kcal70.6g255.8g199g88g
Valittu annoskoko3480g1628kcal35.3g127.9g99.5g44g
Annoskoko puolitettuna1740g814kcal17.7g64g49.8g22g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566