Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1520g391kcal13.7g69.9g6.1g30.4g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti500g1400kcal17g28g135g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 400g905kcal64g2g72g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio64g173kcal17.9g0g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6968g9057kcal605.2g199.8g648g60.8g
Valittu annoskoko3484g4528kcal302.6g99.9g324g30.4g
Annoskoko puolitettuna1742g2264kcal151.3g50g162g15.2g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422317