Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte838g411kcal4.2g93.9g0.8g8.4g
Sitruunamehu, laimentamaton74g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.7g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)640g416kcal20.5g30.7g22.4g0g
Leivinjauhe19g34kcal1g7.3g0g0.1g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl672g2486kcal80.6g497.3g14.1g23.5g
Kananmuna kuoreton326g467kcal39.2g0g32.6g0g
Sokeri419g1702kcal0g418.8g0g0g
Oivariini vähärasvainen483g2658kcal4.8g4.8g289.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6970g16480kcal301g2133.4g719.6g64.2g
Valittu annoskoko3485g8240kcal150.5g1066.7g359.8g32.1g
Annoskoko puolitettuna1742g4120kcal75.3g533.4g179.9g16.1g
Arvot/100g100g237kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983