Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1401g1801kcal290.8g0g70.1g0g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g1401g505kcal25.2g89.7g4.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g350g333kcal28g49g2.5g28g
Valkosipuli 25g27kcal1.9g4g0.1g0.5g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g35g56kcal3.2g10.9g0.1g0.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g21g74kcal3.7g9.3g4.7g2.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Ruokasuola jodioitu 35g0.9kcal0.2g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6972g6052kcal712.6g349.6g199.6g72.2g
Valittu annoskoko3486g3026kcal356.3g174.8g99.8g36.1g
Annoskoko puolitettuna1743g1513kcal178.2g87.4g49.9g18.1g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040