Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)535g144kcal6.9g25.7g1.1g9.1g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1871g2341kcal392.9g0g84.2g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml120g156kcal8.1g24.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g80g722kcal0g0g80.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g882g485kcal27.3g56.4g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6976g7697kcal870.4g212.4g366.2g18.2g
Valittu annoskoko3488g3848kcal435.2g106.2g183.1g9.1g
Annoskoko puolitettuna1744g1924kcal217.6g53.1g91.6g4.6g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414