Omenapiirakka (gluteeniton)

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne munasokerivaahtoon vuorotellen veden ja rasvan kanssa.

Kaada taikina voideltuun uunivuokaan (25cm).

Sekoita täytteen ainekset kulhossa (kermaviili, sokeri, muna ja vanilja).

Kaada täyte piirakan päälle.

Asettele omenalohkot piirakkapohjan päälle.

Ripottele kanelisokeri päälle.

Paista 200 asteteisessa uunissa n. 40min.

Tarjoa vaniljakastikkeen tai -jäätelon kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tonton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu319g402kcal35.1g1g28.7g0g
Sokeri 677g2750kcal0g676.7g0g0g
Semper Fin Mix jauhoseos837g2845kcal20.9g677.8g4.2g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g85kcal0g21g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 399g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g399g2869kcal4g4g318.8g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 531g457kcal16.5g23.4g31.9g0g
Kananmuna kuoreton 146g208kcal18.3g0.4g15g0g
Sokeri 112g453kcal0g111.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g39kcal0.4g8.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6976g20393kcal193.2g3089.6g798g0.2g
Valittu annoskoko3488g10197kcal96.6g1544.8g399g0.1g
Annoskoko puolitettuna1744g5098kcal48.3g772.4g199.5g0.1g
Arvot/100g100g292kcal2.8g44.3g11.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136813