Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g1604g2646kcal320.7g0g160.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1203g289kcal21.6g36.1g6g22.9g
Sipuli (kuorittu)201g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Margariini 80% keskiarvo80g569kcal0.2g0.2g64.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)401g662kcal12g16g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6976g8439kcal714.2g123.8g582g52.6g
Valittu annoskoko3488g4220kcal357.1g61.9g291g26.3g
Annoskoko puolitettuna1744g2110kcal178.6g31g145.5g13.2g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461