Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1925g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g320g96kcal3.2g17g1g7.7g
Herne 320g221kcal16.2g30g1.3g9.9g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g641g480kcal26.3g80.1g5.1g0g
Sipuli 192g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Persilja 90g25kcal1.2g1g0.2g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6976g1760kcal98.6g274.6g16g56.2g
Valittu annoskoko3488g880kcal49.3g137.3g8g28.1g
Annoskoko puolitettuna1744g440kcal24.7g68.7g4g14.1g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436