Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g67g43kcal1.1g10g0.1g0g
Keittojuurekset, apetit33g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g30g8.4kcal0.3g1.4g0.1g0.9g
Vihreä papu, pitkä17g4.5kcal0.3g0.7g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana698g362kcal29.8g27.8g14.8g4.2g
Valittu annoskoko349g181kcal14.9g13.9g7.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna175g91kcal7.5g7g3.7g1.1g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856