Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 125g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.9g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g25g30kcal0.8g1.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana698g192kcal3.6g18.8g9.8g6.6g
Valittu annoskoko349g96kcal1.8g9.4g4.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna175g48kcal0.9g4.7g2.5g1.7g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011