Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g88g53kcal1.3g11.4g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit15g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 8.8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ahven 54g46kcal9.2g0g0.9g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g37g44kcal1.2g1.3g3.7g0g
Kalaliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana698g307kcal24.2g28.6g9.8g2.4g
Valittu annoskoko349g153kcal12.1g14.3g4.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna175g77kcal6.1g7.2g2.5g0.6g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307622