Juustoinen makaronilaatikko

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä(mulla ei ollut kuin öljyä hiukan).

Kuori ja hienonna sipuli.

Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta ja lisää hienonnettu valkosipuli.

Sekoita joukkoon juustoraaste.

Voitele uunivuoka.

Sekoita jauhelihaseos ja valutetut makaronit(voi olla myös pastaakin muuten) .Kaada seos vuokaan.

Yhdistä munamaidon ainekset ja kaada vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa noin 50min.

Lisää paiston puolivälissä pinnalle tomaattiviipaleet ja juustoraaste.

Ja hyvää on, mut ei kauheen kalori ystävällinen :)

5dl makaroneja/kuviopastaa
400g jauhelihaa
1 sipuli
1/2tl mustapippuria
1tl suolaa
1tl paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi (mulla oli kolme)
2dl juustoraastetta

munamaito

5dl maitoa
2kananmunaa
1/2tl suolaa
1dl hienonnettua basilikaa

pinnalle

3 tomaattia
2dl juustoraastetta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Saparo32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima29g114kcal8.5g0g8.8g0g
Tomaatti, tuore44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Basilika, tuore 1.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Maito, Kevyt73g34kcal2.3g3.5g1.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima29g114kcal8.5g0g8.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 58g129kcal10.2g0g9.9g0g
Makaroni, keitetty73g71kcal2.2g14.1g0.6g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana698g1026kcal71g40.6g63.8g3g
Valittu annoskoko349g513kcal35.5g20.3g31.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna175g257kcal17.8g10.2g16g0.8g
Arvot/100g100g147kcal10.2g5.8g9.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79672