Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g19g62kcal2.4g11.8g0.5g1.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)98g34kcal1g6.7g0.5g1.4g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g56g62kcal14.1g0g0.6g0g
Suolakurkku (Rainbow)25g7.5kcal0.2g1.5g0g0g
Paprika, punainen15g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Porkkana, tuore19g5.2kcal0.1g1g0g0.5g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g63g63kcal1.6g3g4.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore5.6g1.4kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana699g505kcal40.6g53.8g13.6g8.8g
Valittu annoskoko349g253kcal20.3g26.9g6.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna175g126kcal10.2g13.5g3.4g2.2g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g1.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026