Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)63g19kcal0.6g3.8g0.1g0.6g
Nauris 25g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana699g258kcal9.2g33g8g10.8g
Valittu annoskoko349g129kcal4.6g16.5g4g5.4g
Annoskoko puolitettuna175g64kcal2.3g8.3g2g2.7g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753