Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 13g9kcal1.6g0.1g0.1g0.9g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Pellavansiemenrouhe,Risetti16g80kcal4g5.3g4.6g4.5g
Mantelilastu (A la meira)13g75kcal3g0.8g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana699g1477kcal49.4g217.2g41.2g23.8g
Valittu annoskoko350g738kcal24.7g108.6g20.6g11.9g
Annoskoko puolitettuna175g369kcal12.4g54.3g10.3g6g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640