Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 157g73kcal0.8g13.2g0.3g3g
Raparperi 113g38kcal0.8g6.2g0.1g1.6g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.1g7.2kcal0g1.7g0g0g
Kaurahiutale 18g67kcal2.6g10.3g1.3g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Sokeri 8.1g33kcal0g8.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.1g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)17g122kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g943kcal11.6g139g31g14.4g
Valittu annoskoko350g471kcal5.8g69.5g15.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna175g236kcal2.9g34.8g7.8g3.6g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191