Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g667g434kcal10.7g100.1g0.7g0g
Keittojuurekset, apetit334g87kcal3g16g1g7.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g300g84kcal3.3g14.4g1.2g9g
Vihreä papu, pitkä167g45kcal3.2g6.8g0.3g4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha667g1108kcal126.8g0g66.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g26kcal1g1g2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1335g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6980g3622kcal297.8g278g148.4g41.8g
Valittu annoskoko3490g1811kcal148.9g139g74.2g20.9g
Annoskoko puolitettuna1745g906kcal74.5g69.5g37.1g10.5g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856