Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1125g191kcal4.5g28.1g6.7g7.9g
Purjosipuli 596g136kcal10.8g14.3g1.2g12.5g
Paprika keltainen 225g68kcal2.1g11.5g0.4g4.5g
Tomaatti 562g128kcal3.1g19.4g1.7g7.9g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g50g106kcal6.8g10.6g4.1g0g
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 91g806kcal0g0g91.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6984g2962kcal59g184g211g71.4g
Valittu annoskoko3492g1481kcal29.5g92g105.5g35.7g
Annoskoko puolitettuna1746g741kcal14.8g46g52.8g17.9g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665