Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha480g797kcal91.2g0g48g0g
Keittojuurekset, apetit240g62kcal2.2g11.5g0.7g5.5g
Peruna, keskikokoinen 60g480g288kcal7.2g62.4g0.5g4.3g
Lihaliemikuutio Maggi6.6g19kcal0.6g0.5g1.5g0g
Kasvisliemikuutio 6.6g20kcal0.6g0.9g1.6g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g150g420kcal28.5g0g33g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g18g14kcal1.3g1.7g0.1g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g59kcal6.7g0g3.5g0g
Keittojuurekset, apetit18g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g35g21kcal0.5g4.6g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi133g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6984g3515kcal284.4g172g183.4g23.6g
Valittu annoskoko3492g1758kcal142.2g86g91.7g11.8g
Annoskoko puolitettuna1746g879kcal71.1g43g45.9g5.9g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183250