Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 500g3627kcal5.9g2g406.5g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g720g2448kcal18g597.6g3.6g14.4g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g20g2kcal0.3g0g0g17g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 40g11kcal1.3g1.2g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g800g2480kcal47.2g120g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6984g24935kcal314.6g2897.8g1355.4g63.2g
Valittu annoskoko3492g12468kcal157.3g1448.9g677.7g31.6g
Annoskoko puolitettuna1746g6234kcal78.7g724.5g338.9g15.8g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047