Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Sokeri 6.8g28kcal0g6.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g7.2g25kcal0.2g6g0g0.1g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g8g25kcal0.5g1.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g250kcal3.2g29g13.6g0.6g
Valittu annoskoko35g125kcal1.6g14.5g6.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g63kcal0.8g7.3g3.4g0.2g
Arvot/100g100g358kcal4.6g41.5g19.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047