Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 14g19kcal1.7g0g1.3g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g10g48kcal0.7g5.2g2.7g0g
Hermesetas-jauhe0.5g1.4kcal0g0.3g0g0.2g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.8g2.7kcal0.4g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g287kcal5.8g11.6g24.2g0.6g
Valittu annoskoko35g144kcal2.9g5.8g12.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g72kcal1.5g2.9g6.1g0.2g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.6g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038