Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl4.2g5.6kcal0.6g0g0.4g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Maito, Kevyt4.6g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Mustikka metsä- 11g4.8kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g157kcal2.8g22.8g5.8g1.2g
Valittu annoskoko35g79kcal1.4g11.4g2.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g39kcal0.7g5.7g1.5g0.3g
Arvot/100g100g225kcal4g32.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149