Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Kookosrasva 100 % 10g86kcal0.1g0g9.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton4.5g14kcal1g0.5g0.9g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g5.4g12kcal0.2g2.7g0g2.2g
Manteli 3.6g22kcal0.9g0.2g1.9g0.3g
Saksanpähkinä 1.3g8.6kcal0.2g0g0.8g0.2g
Hasselpähkinä 0.9g5.8kcal0.1g0g0.6g0.2g
Rusina 4.9g14kcal0.1g2.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g410kcal5.2g12.6g37.2g6.8g
Valittu annoskoko35g205kcal2.6g6.3g18.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna18g103kcal1.3g3.2g9.3g1.7g
Arvot/100g100g586kcal7.4g18g53.1g9.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226201