Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Fariinisokeri3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g8.7g7.3kcal0.1g1.6g0g0.2g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suklaa tumma 3.6g19kcal0.1g1.9g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g215kcal3.2g35g6.2g1.4g
Valittu annoskoko35g107kcal1.6g17.5g3.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g54kcal0.8g8.8g1.6g0.4g
Arvot/100g100g307kcal4.6g50.1g8.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181