Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g12g10kcal0.1g2.2g0g0.2g
Canderel makeutusjauhe5g19kcal0.1g4.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 2.5g9kcal0g0.1g1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g2.5g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g160kcal3g28.2g3.2g1g
Valittu annoskoko35g80kcal1.5g14.1g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g40kcal0.8g7.1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g230kcal4.3g40.5g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917