Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.3g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Kaurahiutale 2g7.5kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.6g8kcal0.4g0.5g0.5g0.5g
Mantelilastu (A la meira)1.3g7.5kcal0.3g0.1g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.1g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g148kcal5g21.6g4.2g2.6g
Valittu annoskoko35g74kcal2.5g10.8g2.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna18g37kcal1.3g5.4g1.1g0.7g
Arvot/100g100g211kcal7.1g30.8g6g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640