Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto12g35kcal2.6g0g2.8g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g0.2g1.3kcal0g0g0.2g0g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow14g2.8kcal0.4g0.3g0g0.4g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g1.6g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g88kcal6.2g1.4g6.4g1g
Valittu annoskoko35g44kcal3.1g0.7g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal1.6g0.4g1.6g0.3g
Arvot/100g100g125kcal8.8g2g9.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235