Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona15g10kcal1.8g0.6g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl7.2g27kcal2.1g0g2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g11kcal1g0g0.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.5g7.7kcal0.2g1.4g0g0.4g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g1.3g1.6kcal0.1g0.2g0g0.9g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g116kcal10.4g4.6g5.6g2.6g
Valittu annoskoko35g58kcal5.2g2.3g2.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna18g29kcal2.6g1.2g1.4g0.7g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.6g8g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101