Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona5.2g3.5kcal0.6g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl2.6g10kcal0.8g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.2g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0.3g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Pirkka1.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl4g15kcal1.2g0g1.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g116kcal10.2g3.4g6.6g1g
Valittu annoskoko35g58kcal5.1g1.7g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g29kcal2.6g0.9g1.7g0.3g
Arvot/100g100g166kcal14.6g4.9g9.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114