Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g20g23kcal1.2g1g1.6g0g
Hunaja 0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.2g3.9kcal0g1g0g0g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 3.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Manteli 0.3g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl1g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g96kcal5g6.8g5.6g0.4g
Valittu annoskoko35g48kcal2.5g3.4g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g24kcal1.3g1.7g1.4g0.1g
Arvot/100g100g137kcal7.1g9.7g8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348902