Kinkkukastike pastalle ala Tuula

Kuullota sipuli voissa.

Lisää pastan keitinvettä desin verran.

Lisää kinkkukuutiot ja omena sekä ruokakerma.

Anna kiehua muutama minuutti.

Lisää tuorejuusto ja kuutioitu maustekurkku.

Mausta tarvittaessa suolalla.

Tarjoile pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt kinkkukuutio (Korpela), annos 50g9g9kcal1.2g0.1g0.5g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 6.2g2.8kcal0g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Bonjour tuorejuusto 14% valkosipuli (Creme bonjour), annos 20g3.1g2.5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g55kcal3.2g3g4g0.4g
Valittu annoskoko35g28kcal1.6g1.5g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g14kcal0.8g0.8g1g0.1g
Arvot/100g100g79kcal4.6g4.3g5.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399228