Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 5.3g7.4kcal0.7g0g0.5g0g
Sokeri 6.9g28kcal0g6.9g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.3g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Porkkana 7.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g214kcal3.8g32.6g7g1.2g
Valittu annoskoko35g107kcal1.9g16.3g3.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g54kcal1g8.2g1.8g0.3g
Arvot/100g100g307kcal5.4g46.7g10g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671