Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g5.5g40kcal0.1g0.1g4.4g0g
Fariinisokeri3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g1.6g6.6kcal0g1.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6g7.5kcal0.7g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2.2g7.2kcal0.5g1g0.5g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Taloussuklaa, Fazer4.4g23kcal0.2g2.5g1.3g0.2g
Suklaasydän (Panda), annos 150g4.4g21kcal0.3g3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g290kcal5g33.8g15.4g1.2g
Valittu annoskoko35g145kcal2.5g16.9g7.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g73kcal1.3g8.5g3.9g0.3g
Arvot/100g100g414kcal7.1g48.3g22g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005