Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g16g91kcal1.6g5.2g6.7g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g13g75kcal2.6g0.9g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g375kcal8.6g12.6g31.6g0g
Valittu annoskoko35g187kcal4.3g6.3g15.8g0g
Annoskoko puolitettuna18g94kcal2.2g3.2g7.9g0g
Arvot/100g100g537kcal12.3g18.1g45.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104