Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 17g10kcal1.6g0.5g0.1g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.3g15kcal0.5g3.1g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g106kcal7g13.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko35g53kcal3.5g6.7g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g27kcal1.8g3.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104