Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima1.6g6.4kcal0.5g0g0.5g0g
Katkarapu 11g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Tomaattimurska 14g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g6.8g17kcal0.7g2.9g0.2g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g75kcal5.8g7.6g1.8g1.6g
Valittu annoskoko35g37kcal2.9g3.8g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal1.5g1.9g0.5g0.4g
Arvot/100g100g107kcal8.3g10.9g2.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471