Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g12g4kcal0.2g0.8g0g0.2g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g13g10kcal1.4g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g89kcal7.4g2.4g5.6g0.4g
Valittu annoskoko35g45kcal3.7g1.2g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal1.9g0.6g1.4g0.1g
Arvot/100g100g127kcal10.6g3.4g8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573