Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g3.5g12kcal0.3g2.7g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.8g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaton 7.9g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Kikherne säilötty 100g4.2g4.6kcal0.2g0.7g0.1g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g0.7g2.1kcal0g0.4g0g0g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g71kcal3.6g9.4g1.6g0.4g
Valittu annoskoko35g36kcal1.8g4.7g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g18kcal0.9g2.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g102kcal5.2g13.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553