Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 14g18kcal2.9g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g14g5.1kcal0.3g0.9g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g3.5g3.3kcal0.3g0.5g0g0.3g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g61kcal7g3.4g1.8g0.6g
Valittu annoskoko35g30kcal3.5g1.7g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal1.8g0.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g87kcal10g4.8g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040