Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho sunnuntai0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Oltermanni 17%1.9g5.1kcal0.6g0g0.3g0g
Kevytmaito hyla (Valio)9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Purjosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 12g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g3.8g13kcal0.3g2.7g0.1g0.2g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g64kcal3g9g1.4g0.8g
Valittu annoskoko35g32kcal1.5g4.5g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal0.8g2.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g92kcal4.3g12.8g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73620