Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Jasmiiniriisi, pirkka2g6.8kcal0.1g1.6g0g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)5.9g12kcal0.9g0.1g0.9g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g0.1g0kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)3.5g2.8kcal0.6g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g46kcal3.2g3.6g1.8g0g
Valittu annoskoko35g23kcal1.6g1.8g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal0.8g0.9g0.5g0g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.1g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253