Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g10g5.9kcal0.1g1.3g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)7.8g13kcal1.5g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g5.9g2kcal0g0.4g0g0.1g
Hunaja 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Persilja2g0.2kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g46kcal3.2g4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko35g23kcal1.6g2g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal0.8g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.7g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129