Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g4.1g25kcal0.9g0.3g2.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.6g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)11g28kcal2.8g0.2g1.9g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli4.1g2.9kcal0.4g0.2g0.1g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g2.7g3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g4.1g8.8kcal1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g155kcal12.6g2.4g10.4g0g
Valittu annoskoko35g77kcal6.3g1.2g5.2g0g
Annoskoko puolitettuna18g39kcal3.2g0.6g2.6g0g
Arvot/100g100g221kcal18g3.4g14.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160104